Bucureștiul, un pat mare! Uneori e cu cearcefuri albe și-ți inspiră puritate, alteori iți dai seama că acolo unde e iubire lejeria mai cade… Bucureștiul e cu de toate!

Foto: Vlad Ciubotariu

Când ajungi în acest oraș probabil, pentru majoritatea, primul contact este cu un taximetrist! Adică cu un om care are o mașină galbenă „taxi” și după cum spune și continuarea, omul e trist!

Trist că nu știe sigur dacă cursa face 15 lei și reușește să o scoată la 50, trist când își dă seama că ai mai fost pe aici și nu te poate ocoli, trist că l-ai întrerupt din a asculta maneaua preferată, trist că muncește…

Totuși dacă urci într-un taxi și ai nevoie de ceva, cere! Dacă ai nevoie de o damă de companie, te duce el, știe el o combinație… pe alese, bani să ai!

Ai nevoie de ceva substanțe? Te rezolvă băiatul, îl are pe unul care îl știe pe altul care-ți aduce ceva de uiți și că ai mers cu taxiul. Tot ce vrei tu boss, se rezolvă!

-E vre-o benzinărie în drum? Aș vrea să mă opresc să iau ceva!

-Dacă nu e, facem să fie! Te duce sefu’ unde vrei tu dar ne înțelegem noi… aparatul nu-mi merge, după ce te las pe tine merg să-l fac.. nu stiu ce are, oricum nu-i problemă… ne înțelegem noi!

Dacă totuși ajungi în București și ai auzit că uberul s-a interzis… dacă a ajuns la urechile tale că poliția îi vânează, nu te panica! Bucureștiul e un pat mare, iar acum avem posibilitatea să spunem lucrurilor pe nume! Acum, în București, toți sunt rude și amanți, câteodată nici nu știi care și cum sunt combinați.

Tind să cred că această mișcare de a încercă să interzici Uberul va apropia locuitorii acestui oraș. Până acum poate că urcai în uber și nu schimbai prea multe cuvinte cu cel ce te ducea la destinație… acum e o adevărată poveste fiecare comandă, iți dai seama distracție? Schimb de roluri și amuzament?

Eu cred că ne vă ajuta, ne vă ajuta să ne destindem puțin și să realizăm cine ne conduce acest oraș și care sunt interesele reale ale acestei țări…

Acum mă gândesc la amanți… cum a fost primită această schimbare? E ca o evoluție a relației extraconjugale, o poți duce acasă, pe scaunul din față… poate chiar acasă la el, fară să fie ceva dubios!

-Iubita, dar cine te-a adus? Am văzut că stăteai în față și păreai destul de bine dispusă.

-Cine să fie? Era șoferul de uber, termină cu prostiile… știi și tu că sunt controale, a fost un rol. Ne-a oprit și poliția… a trebuit să-i spunem că suntem împreună, fraierul nu ne-a crezut și a insistat să-l sărut ca să ne creadă… Acum, ce era să fac? Să las omul la greu? În plus… deja eram complice dacă ar fi aflat că e uber… si toate astea de ce crezi? Ca n-ai venit tu să mă iei… a trebuit sa iau uberul… așa că termină cu prostiile! N-am chef!

-Te-ai sărutat cu el? Tu vorbești serios?!

-Tu ai glumit cand ai zis să iau uberul? Ce întrebare e asta? Normal că vorbesc serios… nu înțeleg de ce insiști cu subiectul asta…

Continuarea… o s-o povestească șoferul de la UBER.

Stai, tipul era până la urmă șoferul sau amantul?

Nu știu, mai conteaza? Cine era el la început… dar cine e acum?!

Concluzia? În taxi există riscul să plătești de 3 ori drumul pe care îl ai de parcurs… poți să dai de multă nesimțire și poți avea multe de spus, dar ai grija, cu uberul… presimt că o să vină o perioadă în care discuțiile din familie o să sune cam așa …

Și cum v-ați cunoscut??

Pai el era pe uber… eu mergeam spre… și am ramas la…

Foto: Vlad Ciubotariu
Share: