În primul rand îți plătești nota! Și dacă insistă, plătește tu a 2 a masă… nu ieși să bei o cafea pe moca și să pierzi 2 ore la un cico. Ieși să cunoști un om, să vezi ce-i în capul lui, ce caută, unde se află și unde ar vrea să ajungă.

Ieși cu un bărbat pentru o masă și o plimbare? Atunci fă-i o listă la început să știe și baiatul ce intră la pachet…

Dacă bei un suc doar te pupă…

 Ai comandat fructe de mare, s-a ridicat fustița…

Te-a dus și la Loft.. nu-i refuzi nimic, no? Așa mi s-ar părea corect… Cum să te superi pe el că te folosește când asta faci și tu?

Cum îl faci să nu te privească doar pentru sex? Vezi ce-i place, încearcă să-l cunoști să comunici cu el… vezi unde duce conversația, vezi dacă totul are conotație sexuală și acolo duce filmul… joacă-l bine dar învață să-ți dai seama când asta e tot ce poate să-ți ofere sau e loc de mai mult.

Fii independentă! Nu-ți imagina că postura de victimă o să-l atragă pe un bărbat cu intenții serioase.

Nimeni nu vrea drama ta, te va asculta sau aparent o va face, iar tu vei pica… în pat. El și-a atins scopul și există șanse să-ți amintească că nu-și dorește neapărat ceva, dar dacă vreți să vă mai vedeți i-ar face plăcere.

Fii activă! Ieși, socializează… să ai programul tău! Nu fii lipitoare, nu-ți concentra toată atenția asupra lui… nu după prima întălnire, nici după a 5-a… Îl sufoci! Îl sperii! Lasă-l să-și dorească să te revadă, strânește-i imaginația.

Învață să spui NU! Vrei mai mult decât sex? Învață să spui NU. Ce ai de pierdut? Când?

Când simți pentru că tu simți, dar ignori și mergi după logică. În interiorul tău, femeie, îți cam dai seama de la început, atunci cand te-a luat din club la 3 dimineața nu va încearca să te mângâie pe cap a doua zi ci cel mai probabil o să-ți cheme un uber când te vede real la față…

Nu-ți imagina că printul pe care-l aștepți nu vrea sex, că-l cucerești dacă îl faci să aștepte acest moment 5 luni… Te rog să mă crezi că am cunoscut atâtea cupluri care au făcut sex într-un timp relativ scurt și sunt împreună de ani de zile… și am cunoscut muuulți băieți care stau bine la capitolul răbdare până pici și după te lasă. Nu există regulă aici… nu există o rețetă pe care să o respecți, te învață viața și te lași condus și de sentimente.

Fii tu! Nu încerca să pari altcineva. Nu căuta să răspunzi în funcție de ce crezi tu că ar vrea să audă! Asta dacă susții că-ți dorești mai mult decât să ajungi în patul lui… iar dacă vrei doar asta, ești femeie nici nu trebuie să te strofoci.. îi poți spune direct și 99% acceptă!

Încearcă să fii discretă cu viața ta și să privești în viitor nu în trecut, iar pentru asta ai un alt articol (Spune-mi despre fosta) unde îți cam spun părerea mea despre  fostele relații. Îl interesează să afle despre tine nu despre cât, cu cine și de ce ai fost.

Fii vulnerabilă! Lasă-l să te cunoască, să-l cunoști și tu și să-ți dai seama dacă TU chiar îl vrei pentru mai mult. Iubesc jocul în relație, dar hai să ne jucam în, pe, sub, peste, pat nu cu sufletul.

Iți ia 10 minute să-i dai un mesaj? Te gândești de 5 ori dacă să-l întrebi ce face… dacă e ok să-i dai mesaj sau mai bine să aștepți să-ți scrie el? Ai intrat într-un joc al societății despre cum să dai fail în încercarea de a avea o relație cu cineva. Cine pune botul la asta e player, respectă regulile pentru că știe că așa ești programată… că atât poți și asta îți oferă!

Vrei să te privească mai mult decât sex? Fă sex bine! Învață să te bucuri de moment… vezi cum te simți cu el, ca să vrea mai mult decât sex trebuie să fie sexul bun. Cum poate să se gândească la mai mult când animalul din el nu e satisfăcut?

Poate că nu-ți place să gătești, e ok, mâncați în oraș… vă descurcați. Poate că nu speli bine vasele… au inventat ăștia mașină de spălat vase… poate că sunt lucruri la care nu te pricepi și e normal, nu suntem perfecți… dar dacă nu-l faci să se simtă bine-n pat cu tine cum să-și dorească mai mult? Cum  ți-ai dori tu mai mult cu el?

Învață să fii femeie! Tu ai ieși la o întălnire cu tine? Sau ai mai sta puțin pe gânduri?

Te rog să-ți iei un decolteu mare la prima întălnire! Atât de mare încât să te poată privi în suflet.

Share: