E joi seara. Te-ai îmbrăcat? E seara ta cu băieții… ah, ești obosit, o lași pe mâine în Fratelli?
N-ai rezistat și la miezul nopții pleci. Nu bei mult, nu stai mult… treci să-i saluți la un pahar.
O vezi blonda, înaltă, bot roșu și se uită la tine.
E 3 și încă n-ai băut suficient să ai chef să o agăți.
Te duci? Hai că poți.. doar nu o să vrea să vă conversați până la 5… scapi repede doar mâine se duce și ea la birou, nu? Oricum la sală n-ai ajuns… trebuie să faci puțin sport, nu?
O lași să te privească câteva minute… și începe jocul. În drum spre ea te rogi doar să ai puterea să-i spui cam ce ar vrea să audă.
Are 27 de ani, e corporatistă și tocmai ce s-a despărțit de iubitul ei. N-a mai ieșit de mult în club și nici nu prea bea de fel dar în seara asta nu o sună nimeni, patul e gol, la fel și sufletul ei. Iți povestește despre.. habar n-ai ce că ai pierdut firul de la prima frază despre fostul. Te uiți la ea, o privești atent și încerci să schimbi subiectul… să-i amintești că e frumoasă și că ăla este un prost că a pierdut așa femeie!
Începe să zâmbească și acceptă să beți încă un pahar împreună. E deja tărziu și începi să-ți pierzi răbdarea, nu aveai oricum chef să ieși, iar efortul pare din ce în ce mai mare.
S-a făcut ora 4 și ai tai sunt deja morți. Unul e deja la taxi cu două… i-a ieșit cumva dar hai să nu ne grăbim, ne povestește el mâine dacă a fost mișto sau fail. Știm că nu-i mereu ceea ce pare!
Altul a băut destul încât să-și aducă aminte de fosta și din păcate îi dă mesaje, e penibil și încerci să-i spui că va regreta mâine…
Mai era unu cu voi dar de el încă nu știm, a plecat cândva, cumva, cu una… cică era bună nebuna.
Stai acum și te gândești… să o chemi să beți la tine un pahar de vin? Așteaptă cumva asta dar parcă tu aștepți să te pui în pat…
-Hey, deja distracția se strică aici… Vrei să mai stăm de vorbă la un pahar de vin? Stau aproape…
-Nu stiu ce să zic, nu sunt genul… nu mă înțelege greșit.
-Heeeey!! Crezi că te mănânc? Bem un pahar și-ți continui povestea, nu-ți face nimeni nimic din ce nu-ți dorești. Dar cum vrei, te înțeleg… e târziu.
-Ok… dar nu stau mult.
-Cât vrei tu ! 
Ai ajuns cu ea acasă, te-ai trezit din tot haosul și femeia are chef de vorbă… Succes!
Sex, dragule, stiu că faci… dar dragoste?

Share: