Am stat și m-am gândit cum și de unde să încep și unde să termin… probabil la asta se gândesc și cei care înșală… de unde și până când? Cât, cum și pentru cât timp? Conștient sau inconștient? Asumat sau sperând că nu află nimeni… fizic sau emoțional? Să vorbim de bărbați sau de femei? Care e mai predispus și de ce? Dar de ce nu?

Personal  nu cred că există diferențe majore între ei la acest capitol.. sau cel putin nu exista o diferență majora cantitativ… am vazut atât femei, cât și suficienți bărbați puși în această postură.

Mă deranjează reputația proastă pe care o au ei… „ Bărbatul… are voie sau se iartă că e bărbat!!”

Stai, ce?! Ințeleg total această afirmație în profunzime pentru că ei cel mai des înșală fizic, nu emoțional dar asta nu-i scuză sau nu înseamnă că nu se pune… că nu a fost cu sufletul… nu, a fost cu trupul… același trup pe care-l sarută iubita/soția sau ce vrei tu!

Bărbatul dacă tot e bărbat, nu e oare asumat? Sau e încă la stadiu de colecționare? Înca una pe listă dar iubita… TU esti a MEA! Ele sunt niște… niste depravate! Te ține de bibelou și te întrebi de ce?

Sper ca nu ești la fel de fragilă și în pat că atunci se explică…

De ce înșală bărbatul?

  • Din nevoie de confirmare
  • Ca să își arate că încă poate să agațe ceva nou dacă vrea
  • Vrea diversivitate, nu își dorea neapărat relație dar dacă îl aștepți cu mâncarea acasă, nu-i rău
  • S-a ivit ocazia…
  • Era supărat prietenul lui singur și erau 2… a trebuit să se sacrifice! Apreciază, e un adevarat prieten.
  • Pentru că alcool și brusc s-a șters creierul…
  • Pentru că deja e consumată relația dar nu are curaj sa-ți zică, asteaptă să faci tu o criză… e mai ușor așa.. el pare un porc iar tu o nebună daca încă tragi de el și după asta..
  • Pentru ca NU ȘTIE să fie bărbat!
  • Așa a văzut acasă poate.. educația!
  • Și lista e deschisă sa fie completată…..

Apropo, statistic vorbind… femeile mint mai bine! Așa ca idee..

Aceeași dorință și nevoie are și femeia, chiar dacă nu recunoaște! Ea observă un bărbat mișto, chiar și ea are fantezii… doar că ea nu se excită la un crac gol după o bere, are nevoie să lucreze băiatul la papagal și nu numai… vrea dacă face pasul să simtă ceva, ceva ce poate avea cândva cu tine… și se duce ca vaca și se întoarce ca boul, strică ce a avut acasă chiar daca nu are puterea sa-ți spună, o să fie o cicatrice invizibilă dar suficient de vizibilă dacă chiar ai ochi pentru ea..

Când înșeli mă înșeli pe mine? Nu! Te minți pe tine sau îți satisfaci animalul din tine! De ce te complici atât? Să stai cu cineva și să-ți dorești prezența altcuiva în acel moment?

Du-te!!! Azi, acum că maine poate nu mai e! Profită de timpul pe care-l ai să faci tot ce-ți trece prin cap dar cu CAP! Să te respecți pe tine, să te cunoști și să-ți dai seama ce se întamplă…  nu o înșeli pe cea care crede că e cu tine, nu! Ea o să învețe ceva de aici și va merge mai departe… sau o sa-ți stea aproape și o să stea mereu cu teamă, poți (oare?)  să-i ramai fidel după… ce-i în suflet nu se uită!

Stai singur… că esti bărbat sau femeie! Stai singur dacă nu-ți dă fluturi în stomac și încă te mai uiți stânga, dreapta sau speri că poate, poate…

Stai singur și poți să te vezi cu 100 până te saturi, le pui cap la cap și-ți dai seama ce cauți în universul asta!

Stai singur până ești pregătit și chiar ai chef și timp de un alt suflet!

Stai singur, descoperă oameni, locuri, pe tine și după pe ea/el!

Stai singur ca să nu ajungi singur în doi! Ca atunci, atunci sunt șanse să înșeli… acolo îți dai seama cât de slab ești!

Share: