Cât de des spui “TE IUBESC!” ?

Am impresia că mulți se feresc să-și exprime sentimentele, că acest „Te iubesc!” își pierde din valoare daca îl spui prea des, oare e așa?

Am crescut într-o familie în care mama mi-a spus ce simte față de mine foarte des, m-am simțit iubită și protejată de ea, îți multumesc, mama!

In același timp, de la tata am auzit destul de rar… iar acum că nu mă vede prea des, parcă a început să simtă și el nevoia să-mi mai amintească că mă iubește.

M-am întrebat mereu, de ce există o diferență atât mare în exprimarea verbală a emoțiilor, de ce păstram acel TE IUBESC într-o cămăruță și-l exprimam așa rar? De ce și-ar pierde din valoare dacă începem să-l șoptim mai des?

O să se simtă ofensat cel caruia i-l dăruim? O să ne spună, oare, m-ai zis deja ieri că mă iubești, mă iubești și azi?

Sau… care e scenariul? De ce ar fi rău? De ce n-ai spune de cate ori ai ocazia? Să-i tot amintești omului iubit, că-l iubești!! Să strigi tare!!!

Eu cred că-l ajuta, eu cred că nu-și pierde din valoare, cred că atunci când o să fie într-o stare mai proastă, cand gândurile negative o să îl viziteze, o să rasune de undeva acel TE IUBESC, acel lucru care-l va ajuta sa-și revina, să nu cadă în gandurile negative.

În aceste momente mă gandesc că cel care are dificultăți de exprimare verbală a sentimentelor are o problemă și cu el, nu a ajuns să-și spuna”mă iubesc așa cum sunt și ofer la randul meu iubire”, este o variantă nu?

Aruncă mai multa iubire în univers, în oameni, în ceea ce faci și o să primești iubire!

Sună-ți parintii doar ca să le amintești că-i iubești, îți garantez că se vor bucura!

Spune-i partenerului cât mai des cât de important este pentru tine, cât de mult îl iubești!

Oferă iubire mai des, nu ai cum să greșești… toți vrem să fim iubiți!

Iubește azi! Nu păstra iubirea pentru un moment din viitor, iubește în prezent!

Share: