Foto: Vlad Ciubotariu

N-am înteles niciodată de ce oamenii se concentreaza să afle despre fostele relații… n-am înteles de ce vrei să te compari cu fosta/fostul… Vrei să ajungi și tu tot acolo? Ai impresia că o să întelegi ce a facut greșit respectivul și o să o faci tu mai bine?
Pai… sa le luăm pe rand zic.
Tu il placi, el te place. Vreți să știți tot, ce-i place, ce nu-i place, cum îi place… și e normal, că-ți place!
Totul e roz, râdem, glumim și ne descoperim. E perioada aia când ai un zâmbet tâmp pe față.
Șiiii.. spune-mi despre fostul? Ce să-ți zic? Vrei să te mint? Ce vrei să auzi când întrebi asta? Te aștepți la dramă? Te-ar ajuta să-ți spun că am fost fericită? Sau ai vrea să auzi că până la tine… n-am mai avut fluturi în stomac?
Fostul… fostul a fost! Și a fost frumos, dacă n-ar fi fost frumos, n-as fi fost… și dacă ar fi fost să mearga mai mult, n-ar mai fi fost „fost”, nu?
Sper ca fostul tău să-ți fie în gând frumos, să nu-l lovești cu vorbe grele sau sa-l iei la rost, tu i-ai permis… iar el a fost.
Apoi mă întreb, de ce ai vrea să auzi ca n-a fost bine?
Rolul tău nu e sa te vindeci în relații, să-ți lingi din răni și să te ridici de jos… nu-ți ridica egoul, că tu ești mai bun, că ești mai frumos…
Nu-i loc de comparație, nu-și are rostul. TU ești acum, el e fostul.
Și? Spune-mi despre fosta… era frumos?
Eu sper că da, eu vreau să știu ca ai mai iubit și că te-ai purtat frumos. Aș vrea să te aud vorbind frumos despre ea, nu cu detalii ca nu-și au rostul dar să rămâi cumva un om decent cu fostul…
Cum sunt cu tine poate n-am fost cu fostul, nu te lega de fostele relatii… traiește în prezent… că în trecut e fostul! Și să legați acum o prietenie… n-aș prea vedea rostul.

Deci? Ce-mi spui despre fosta/fostul? 🙂

Share: